Vacature pedagogisch medewerkster  kinderopvang 24+ uur

Wie zijn wij? 

Jan Huygen is een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel (gelegen naast winkelcentrum de Terp en metrostation de Terp). Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 woonhuizen met maximaal 12 kinderen.

Op het kinderdagverblijf zijn twee groepen. Een babygroep van 4 kinderen en een peutergroep van maximaal 8 kinderen. Door de kleinschaligheid wordt er voldoende rust gecreëerd en krijgen ouders en kinderen een goede en persoonlijke band met de pedagogisch medewerksters.

We verwelkomen alle kinderen warm, liefdevol en bieden het kind een tweede thuis. Een huis waar de kinderen, ouders en pedagogisch medewerksters zich thuis voelen en de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Wij ondersteunen het kind om zich op eigen tempo en binnen de eigen mogelijkheden te ontwikkelen, rekening houdend met de grenzen van de groep.

Binnen het kinderdagverblijf worden er door de pedagogisch medewerkers verschillende activiteiten uitgevoerd. Elke 4/6 weken gaan we aan de slag met een thema wat past bij de belevingswereld van de kinderen. Ook worden er uitjes buiten het kinderdagverblijf georganiseerd, zoals: de speeltuin, het bos, kinderboerderij en naar peuterdans/ peuteryoga.

Ons motto: We beschouwen Jan Huygen als een grote familie, een familie waar iedereen zich geborgen en welkom voelt.

Wat bieden wij?

  • Een salaris volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang van € 2.177 tot € 2.964 bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Een contract voor minimaal 24 uur, startdatum in overleg.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling d.m.v. coaching, scholing en trainingen BHV en Kinder- EHBO etc.

Wat zoeken wij?

  • Een diploma zoals relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4 of HBO Diploma heeft. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Kijk dan op http://kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang.
  • Een lieve en creatieve juf voor de peutergroep van maximaal 8 peuters.
  • Je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je voldoet aan de taaleis Spreken/Lezen 3f en Schrijven 2F, of je bent bereid dit te halen.

Ben jij die lieve en enthousiaste juf die we zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Annemiek Kegel annemiek@jan-huygen.nl