Vacature pedagogisch medewerkster  kinderopvang 32 uur

Wie zijn wij? 

Jan Huygen is een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel (gelegen naast  winkelcentrum de Terp en metrostation de Terp).  

Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 woonhuizen met maximaal 12 kinderen. Door de kleinschaligheid  wordt er voldoende rust gecreëerd en krijgen ouders en kinderen een goede en persoonlijke band met  de pedagogisch medewerksters.  

Jan Huygen bestaat uit een klein en vast team. Op deze manier kunnen ouders en kinderen de  pedagogisch medewerksters goed leren kennen. Dit is een goede basis om vertrouwen op te bouwen  en veiligheid te bieden. Continuïteit en professionaliteit zorgen namelijk voor een veilige en  vertrouwde omgeving.  

We verwelkomen alle kinderen warm, liefdevol en bieden het kind een tweede thuis. Een huis waar de  kinderen, ouders en pedagogisch medewerksters zich thuis voelen en de kinderen zich goed kunnen  ontwikkelen.  

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen behoeften. Wij ondersteunen het kind om zich op eigen tempo  en binnen de eigen mogelijkheden te ontwikkelen, rekening houdend met de grenzen van de groep.  

Ons motto: We beschouwen Jan Huygen als een grote familie, een familie waar iedereen zich  geborgen en welkom voelt.  

Wat bieden wij?

  • Een contract met als startdatum augustus 2022 voor 32 uur per week op de babygroep.
  • Een salaris volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang van € 2.177 tot € 2.964 bruto per maand bij  36 uur per week.  
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling d.m.v. coaching, scholing en trainingen BHV en Kinder- EHBO.  -Ruim activiteiten aanbod, o.a.: activiteiten van Uk en Puk/ Benny Playground (Engels  peuterprogramma), peuterdans/ peuteryoga etc.  
  • Aanvullende vergoedingen: bonusregeling, overuren uitbetaald, vakantiegeld, kerstpakket, pensioen,  reiskostenvergoeding. 

Wij zoeken een lieve pedagogisch medewerkster die: 

  • Een diploma zoals relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4 of HBO Diploma heeft. Wil je weten  of jouw diploma voldoet? Kijk dan op http://kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. 
  • Een passie heeft voor haar vak en het werken met kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Aan de taal-eis spreken/lezen 3F voldoet.
  • Betrokken, creatief aangelegd in denken en doen.  

Jouw rol als pedagogisch medewerkster: 

Als pedagogisch medewerker werk je samen met je collega op een groep kinderen van 0-4 jaar  (groepsgrootte 12 kinderen per groep). Je werkt grotendeels met baby’s van 0-2 jaar. Je zorgt dat de  kinderen leuke en leerzame activiteiten krijgen aangeboden.  

Verder onderhoudt je goede contacten met ouders, dit doe tijdens de breng- en haalmomenten en via  de ouder app.  

Ben jij die lieve en enthousiaste juf die we zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Annemiek Kegel annemiek@jan-huygen.nl